Tenis - Cupa de toamna R.A.T.B

Cupa de Tenis

TENIS
Cupa de toamnă R.A.T.B. – individual
30.09.2013 - 14.10.2013


REGULAMENTUL de desfăşurare a concursului de tenis simplu „Cupa de Toamnă“
Concursul se adresează salariaţilor Regiei şi familiilor acestora.

Se va desfăşura în perioada 30 septembrie- 14 octombrie 2013, pe terenurile de tenis din cadrul Complexului Sportiv R.A.T.B., din str. Trapezului nr. 4, Bucureşti, sector 3.

Întrecerea va avea loc în proba de tenis individual.
Înscrierile se vor face personal la sediul Asociaţiei Sportive, sau telefonic la numărul de telefon 031.425.04.82, până la data de 30.09.2013 orele 1530.
Arbitrajele se fac amiabil, de către concurenţi, respectând Regulamentul Federaţiei Române de Tenis (www.tenisfan.ro/frt.pdf). Pentru cazurile litigioase se va apela la membrii comitetului de organizare.
Conform tradiţiei, se vor stabili capii de serie în funcţie de rezultatetele obţinute la ultimul concurs individual de tenis din 2012.
Partidele se vor juca în sistem eliminatoriu. Este considerat câştigător, jucătorul care se impune în două seturi din trei, conform Regulamentului F.R.T. Concurenţii vor veni cu echipament propriu, organizatorii obligându-se să asigure mingile de joc şi eventual, rachetele de tenis.
În cazul în care condiţiile meteorologice nu vor permite desfăşurarea unor partide, ele vor fi reprogramate, cu acordul părţilor, dar nu mai târziu de a doua zi.
Responsabilitatea participării la competiţie, în ciuda unei stări de sănătate necorespunzătoare, este în exclusivitate a participantului.
Concurenţii clasaţi pe primele trei locuri, vor primi diplome, cupe şi premii.

Comitetul de organizare:

Iancu George instructor sportiv
Bubacu Gabriel instructor sportiv
Niculae Roxana instructor sportiv

Copyrights © 2013-2020 Complex sportiv STBSAAll Rights Reserved.